Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Το μπλοκάκι του Σημίτη έβγαλε ο Σαμαράς

Εκλογές 2015: Το μπλοκάκι του Σημίτη έβγαλε ο Σαμαράς

Το δημαρχείο της Άρτας επισκέθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ήταν τόσα πολλά αυτά που είχε να του πει ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Τσιρογιάννης που τα σημείωνε σε ένα χαρτί.

Ο κ. Τσιρογιάννης μεταξύ άλλων του έθεσε και θέματα που αφορούν τις αποζημιώσεις των αγροτών από τον ΕΛΓΑ λογω παγετού και ο πρωθυπουργός απάντησε οτι την Πέμπτη ξεκινούν οι εκτιμήσεις. «Είναι και ο αντιπροεδρος του ΕΛΓΑ μαζί μας”, είπε.

Ακόμη ο κ. Τσιρογιάννης έθεσε στον πρωθυπουργό το θέμα της οριοθέτησης της κοίτης του ποταμού Άραχθου: “αυτό θα μας λύσει πάρα πολλά προβλήματα. Θα μπορεσει να γεφυρώσει την ‘Αρτα με τα απέναντι χωριά” προσθεσε.
Ο δήμαρχος βρήκε την ευκαιρία και έθεσε τα ζητήματα του μουσικού σχολείου της πόλης και αλλά θεματα.

Ο κ. Σαμαρα καθ´ όλη τη διάρκεια της τοποθέτησης του δημάρχου σημείωνε σε χαρτί και αμέσως μετά είπε “Να σε συγχαρώ για τον αγώνα και την αποτελεσματικότητά σου. Γρηγορα οι αποζημιώσεις θα δοθούν. Πορτοκάλια και ακτινίδια είναι προιοντα που θα έχουν μεγάλη ζήτηση, ιδιαιτερα τωρα που θα λυθει προβλημα με την Ρωσια. Μην κανετε πίσω.
Ειναι ένα θεμα που θα τελειωνει».

Για το θέμα του μουσικού σχολείου ο κ. Σαμαράς ότι “θα το κοιταξουμε στην καινουρια Βουλη”.

Ο κ. Σαμαράς ζήτησε επίσης να δοθεί έμφαση σοτν τουρισμό και στα μνημεία. «Είμαστε εδω και αγωνιζομαστε γιατι η Ηπειρος είναι ένα ξεχασμένο κομμάτι. Η Ηπειρος ειναι στην αφετηρια για το άλμα στην αναπτυξη και ένα μεγαλο κομματι από το πακετο Γιουνκερ πρεπει να παει στην Ηπειρο, αυτη ειναι η δικη μας η προοπτική”.

Ο δήμαρχος πρόσφερε στον πρωθυπουργό ένα αναμνηστικο για το γεφύρι της Αρτας και ένα βιβλιο για το “Ιμαρετ” για να αναπτυχθει ο τουρισμος μεταξυ Ελλαδας Τουρκιας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε