Πέμπτη, 1 Αυγ.
32oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Επικεφαλής ο Κ. Τσουκαλάς, τελευταίος ο Πελεγρίνης

Εκλογές 2015: Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Επικεφαλής ο Κ. Τσουκαλάς, τελευταίος ο Πελεγρίνης

Το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Επικεφαλής θα είναι ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, ενώ στην τελευταία θέση ο πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Μπορεί επισήμως το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει δοθεί στη δημοσιότητα, όμως πια ο χρόνος μετρά αντίστοφα, αφού οι θέσεις (εκλόγιμες και μη) έχουν κλείσει.

Επικεφαλής είναι ο καθηγητής Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Τσουκαλάς και στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται η καθηγήτρια στο Bard College Ράνια Αντωνοπούλου, στην τρίτη ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης και στην τέταρτη η δημοσιογράφος και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές Αγλαΐα Κυρίτση.

Στην πέμπτη θέση, που μπορεί να είναι εκλόγιμη αν ο ΣΥΡΙΖΑ βρει πρώτο κόμμα στις εκλογές, τοποθετήθηκε ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Νίκος Τόσκας.

Ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου της Αθήνας τοποθετήθηκε στην τελευταία, τιμητική θέση.

1. Κωνσταντίνος Τσουκαλάς (Καθηγητής Πανεπιστημίου)
2. Ράνια Αντωνοπούλου (Καθηγήτρια στο Bard College, διευθύντρια του τμήματος έρευνας για την ισότητα των φύλων του Levy Economics Institute στη Νέα Υόρκη και ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Εργασίας)
3. Πάνος Σκουρλέτης (Εκπρόσωπος Τύπου)
4. Αγλαΐα Κυρίτση (Δημοσιογράφος)
5. Νίκος Τόσκας (Αντιστράτηγος ε.α.)
6. Τασία Χριστοδουλοπούλου
7. Γιάννης Τσιρώνης
8. Άννα Φιλίνη
9. Θεοδόσης Πελεγρίνης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε