Πολιτική

Εκλογές 2015 – Το σποτ της Ζωής Κωνσταντοπούλου γίνεται troll διαφήμιση ασφαλιστικής! (ΦΩΤΟ)

Το τηλεοπτικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και το... λάστιχο, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ασφαλιστική εταιρεία, η οποία το χρησιμοποιεί για το πρόγραμμμα οδικής βοήθειας!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αυτοσαρκάζεται… όσο δεν πάει στο τηλεοπτικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας, αφού εκτός από την ατάκα “τι είπατε;” η οποία έγινε το σήμα κατατεθέν της θυελλώδους συνέντευξης της Προέδρου της Βουλής στον skai και τη Σία Κοσιώνη, υπάρχει και το… λάστιχο!

Ευθεία αναφορά στο περιστατικό με το βενζινάδικο στην Αιδηψό.

Ωστόσο, μια ασφαλιστική εταιρεία δεν αφήνει το… λάστιχο και το γρύλλο της Ζωής Κωνσταντοπούλου να πάνε χαμένα, αφού χρησιμοποιεί την φωτογραφία με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο του σποτ για να διαφημίσει… πρόγραμμα οδικής βοήθειας!

Δείτε την εικόνα:

 

Οδική Βοήθεια σε όλα μας το προγράμματα.Time to Rethink?#lastiho_zoitsas #hellasdirect

Posted by Hellas Direct on Friday, 11 September 2015

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σχέδιο «μπαζώματος» πίσω από τις «παλινωδίες» του προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ μετά το πόρισμα για τα Τέμπη
Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Νέα Αριστερά λένε ότι από εκεί που η κυβέρνηση είχε «ευαγγέλιο» το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τώρα το αμφισβητεί, με τη συμμετοχή ακόμα μια φορά και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου