Site icon NewsIT

Εκλογές 2015 – Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ώρα 16:00, ώρα ανακοινώσεων

31.08.2015 | 07:56
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διπλό ραντεβού με τους δημοσιογράφους έχει σήμερα η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το πιο σημαντικό, όμως, το δίνει στις 16:00 στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ όταν θα ανακοινώσει την επόμενη πολιτική της κίνηση ενόψει και των εκλογών.

Το τι πρόκειται να κάνει στις εκλογές, με ποιον θα… πάει και ποιον θα αφήσει αναμένεται να ανακοινώσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει το απόγευμα στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στην Ακαδημίας.

Η πρόεδρος της Βουλής δεν αποκλείεται να ανακοινώσει έναν νέο πολιτικό φορέα, ο οποίος στις επερχόμενες εκλογές θα συνεργαστεί με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Κάτι που άλλωστε είναι δεδομένο, αφού το ανακοίνωσε ήδη ο ίδιος ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

Αλλά έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία το τι θα πει η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη συνεργασία με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη αλλά και το τι θα απαντήσει στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο.

Νωρίτερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναμένεται να είναι παρούσα στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο Αλέξης Μητρόπουλος για να δώσει απαντήσεις στο θέμα με το χρέος του στην εφορία και την υπόθεση φοροδιαφυγής, που όλα δείχνουν πως θα του στοιχίσει την παρουσία στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version