Πολιτική

Εκλογές 2023 – Άκης Σκέρτσος: Κουταμάρες τα περί προσέγγισης βουλευτών της Ελληνικής Λύσης

«Κουταμάρες» χαρακτήρισε ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην προεκλογική περίοδο, Άκης Σκέρτσος, τα όσα λέγονται περί προσέγγισης βουλευτών της Ελληνικής Λύσης από τη ΝΔ.

Ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τόνισε πως
πρόκειται για «προβλήματα μικρότερων κομμάτων που προσπαθούν να τα εξωτερικεύσουν και να πετάξουν το μπαλάκι των ευθυνών σε τρίτους παίκτες».

Παράλληλα ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως η Ελλάδα πρέπει να γίνει πιο αισιόδοξη χώρα, πιο πράσινη και πιο ψηφιακή. Ακόμη τόνισε πως οι μισθοί μπορούν να αυξηθούν κατά 25 % εφόσον έχουμε πιο υψηλούς αριθμούς ανάπτυξης.

Στη συνέχεια ο κ. Σκέρτσος τόνισε οτι το σύνολο του κράτους μπορεί να γίνει ψηφιακό και από τις 1500 ψηφιακές υπηρεσίες μπορούμε να έχουμε όλο το κράτος στο κινητό μας, ενώ έκανε λόγο και για την ενέργεια ανανεώσιμες πηγές.

Το επιτελικό κράτος είναι μια θεσμική κατάκτηση για τη χώρα με παρακολούθηση των επιδόσεων. Αυτό είναι που δεν έγινε στο δυστύχημα των Τεμπών. Αυτό που έγινε ήταν μια χαλαρή κουλτούρα μηδενικού ελέγχου, ανέφερε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για περισότερη αξιολόγηση παντού όπως γίνεται πλέον στους νέους εκπαιδευτικούς.

Για τις εκλογές τόνισε πως το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής δεν μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες σταθερότητας που χρειάζεται η χώρα, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα «Δήμητρα» του «εν δυνάμει συνεταίρου του κ. Τσίπρα, του κ. Βαρουφάκη».

Ακόμη ανέφερε πως δεν θα χρειαστεί να πάμε σε τρίτες εκλογές, ενώ τόνισε πως δύσκολο να μιλήσουμε για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ όταν ο κ. Ανδρουλάκης δηλώνει ότι δεν τη θέλει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «καρφί» κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την «παράδοση της κατάληψης» στα πανεπιστήμια και το σχόλιο για τους «αιώνιους» στο Final Four
«Τελικά, τι είναι πιο χρήσιμο κοινωνικά; Η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;"», τονίζει ο πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο 6
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το νέο Κέντρο Υγείας στα Μέγαρα – Οι τριτοκοσμικές εικόνες και η ολική ανακαίνιση
Οι εργασίες που έγιναν στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, σε εμβαδόν περίπου 1.200 τετραγωνικών μέτρων, περιλαμβάνουν εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και την αντικατάσταση δαπέδων και οροφών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων
Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει από τώρα τον διάλογο για την άρση της μονιμότητας στο δημόσιο – Τι θα γίνει με τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η διαδικασία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση θα ξεκινήσει στην επόμενη Κοινοβουλευτική Σύνοδο και πάντως πριν από το τέλος του 2025
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης 5