Πολιτική

Εκλογές 2023 – Αλέξης Τσίπρας: Προληπτικός δεν είμαι αλλά… μόλις ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε εκλογές έγινε σεισμός

«Δεν είμαι προληπτικός. Κάποιοι λένε ότι η βροχή είναι γουρλίδικη. Προσέξτε όμως! Περίεργα πράγματα συμβαίνουν!» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε πολίτες στη Θέρμη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.
Και συνέχισε: «Σήμερα που ανακοίνωσε ο κύριος Μητσοτάκης την προσφυγή στις κάλπες, μόλις την ανακοίνωσε έγινε σεισμός στην Αθήνα και εδώ στη Θεσσαλονίκη βρέχει από το πρωί»!

«Δεν είμαι προληπτικός, δεν πιστεύω στις προλήψεις αλλά καλού κακού στις 21 του Μάη, μαζί με την ψήφο μας, ας σπάσουμε και το ρόδι!» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας!

Δείτε το βίντεο του theopinion:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για τους τελικούς μπάσκετ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Να κερδίσει ο καλύτερος, να αφήσουμε οριστικά πίσω τον κακό μας εαυτό
«Για εμάς είναι αυτονόητη η εφαρμογή του νόμου σε κάθε περίπτωση παράβασης εντός και εκτός γηπέδου» επισημαίνει στην κυριακάτικη ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 11