Πολιτική

Εκλογές 2023 – Δημήτρης Κουτσούμπας: Για τσίπουρα με Κανέλλη, Γερασιμίδου, Ράντου, Διγενή, Στικούδη στην Καλογρέζα

Κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής,21 Μαΐου εξέφρασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ μοιράστηκε στιγμές χαλάρωσης με υποψήφιους βουλευτές του κόμματος και πολιτικούς συντάκτες σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα.

Σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα, περιοχή του Βόρειου Τομέα Αθηνών όπου είναι και υποψήφιος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας προκάλεσε στελέχη, φίλους, συνεργάτες, στελέχη, φίλους, συνεργάτες, για τσίπουρα και μεζέδες. Παρών και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (20.05.2023) κύλησε σε κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο κ. Κουτσούμπας, συνομιλώντας με δημοσιογράφους.

KOUTSOUMPAS  EKLOGES APEMPE

KOUTSOUMPAS  EKLOGES APEMPE

KOUTSOUMPAS  EKLOGES APEMPE

Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμβολή τους στην εκλογική μάχη, εξέφρασε την ελπίδα του για καλά αποτελέσματα, για ένα δυνατό ΚΚΕ παρακαταθήκη για τους αγώνες, που όπως τόνισε, συνεχίζονται έτσι κι αλλιώς από Δευτέρα (22.05.2023).

KOUTSOUMPAS  EKLOGES APEMPE

Μεταξύ των παρευρισκομένων διακρίναμε τους Γ. Μαργαρίτη, Δ. Τσακνή, Π. Θαλασσινό, Β. Κορακάκη, Μ. Ανδρουλιδάκη, Θ. Παπαδόπουλο, Ελένη Γερασιμίδου, Αντ. Ξένο, Αγγελική Ξένου, Π. Ορκόπουλο με τη σύζυγό του Νίκη Χατζίδου, τον μουσικό και ενορχηστρωτή Γιάννη Παπαζαχαριάκη, την Έρη Ρίτσου, την Σεμίνα Διγενή, την Λιάνα Κανέλλη, την Ελένη Ράντου, τον Β. Σερίφη και την Κατερίνα Στικούδη.

Επίσης, παρευρίσκονταν η μεσόφωνος Λύδια Αγγελοπούλου, ο τενόρος Σταμάτης Μπερής και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Παπαδόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΣτΕ ακύρωσε το πρόστιμο στη ΝΔ για τη διαρροή των email των αποδήμων – Παραμένουν όμως σε Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και δύο στελέχη της ΝΔ
Λόγω μη επαρκούς αιτιολογίας ακυρώθηκαν από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, τα πρόστιμα συνολικού ύψους 40.000 ευρώ που...
Συμβούλιο της Επικρατείας 6
Κωδικός – εξόρμηση στην κοινωνία: Η εντολή Μητσοτάκη και το ορόσημο της ΔΕΘ
Ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί αλλά και οι βουλευτές που θα βρεθούν στις περιφέρειες τους για το Πάσχα, επιδιώκουν να επικοινωνήσουν δια ζώσης στους πολίτες τις πρωτοβουλίες που προωθεί η κυβέρνηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης