Πολιτική

Εκλογές 2023 – Δημήτρης Κουτσούμπας στον Λευκό Πύργο: «Να γεμίσουν με χιλιάδες κόκκινες ψήφους οι κάλπες»

«Ο λαός μας μπορεί να κάνει την έκπληξη, να κάνει αυτό που δεν περίμεναν όλοι όσοι με την πολιτική τους υποθήκευαν τις ζωές μας». Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ μπροστά στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας από την εξέδρα μπροστά στον Λευκό Πύργο, ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε πως ο λαός μπορεί με την ψήφο του να αναδείξει ένα πολύ ισχυρό ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

KOUTSOUMPAS  INTIME

«Η Θεσσαλονίκη έχει αποδείξει ότι ο λαός έχει τα κότσια να τα βάζει με όλους αυτούς που φαίνονται πανίσχυροι, αλλά δεν είναι. Λέμε με σιγουριά λοιπόν, ότι μπορεί να κάνει ένα πανίσχυρο ΚΚΕ σε όλη την πόλη, με άνοδο σε ψήφους, σε ποσοστά, σε κάθε συνοικία, σε κάθε δήμο», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Αυτές τις πέντε μέρες που μένουν, μπορούμε να κάνουμε τη νύχτα μέρα, να κοκκινίσουν ξανά οι εργατουπόλεις του Ευόσμου, να γεμίσουν με χιλιάδες κόκκινες ψήφους οι κάλπες».

KOUTSOUMPAS  INTIME

Όπως τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, «μέσα σε αυτές τις εκλογές από όλη την Ελλάδα γεννιέται ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα: Είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που με καθαρό μυαλό βγάζουν καλύτερα συμπεράσματα και κατανοούν ότι τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τυχαία.

KOUTSOUMPAS  INTIME

Βλέπουν, είπε καταλήγοντας ο κ. Κουτσούμπας, ότι για να βελτιωθεί η ζωή μας ψάχνουμε κάτι περισσότερο από το να ψάχνουμε τον λιγότερο χειρότερος που θα αποδειχτεί τελικά, χειρότερος από τον προηγούμενο. Γι’ αυτό και απαντούν συνεχώς “κανένας” στην ερώτηση, ποιος είναι πιο “κατάλληλος” από τους δύο για να κυβερνήσει!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ