Πολιτική

Εκλογές 2023 – Γιάνης Βαρουφάκης: Σε λίγο ο κ. Μπακογιάννης θα μας κατηγορήσει και για οικογενειοκρατία

Απάντηση έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στην επιβολή προστίμου ύψους 15.900 ευρώ στο ΜέΡΑ25 για παράνομη αφισορύπανση από τον Δήμο Αθηναίων. 

Εξαπολύοντας πυρά κατά του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο Γιάνης Βαρουφάκης έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter σχετικά με το πρόστιμο των 15.900 ευρώ στο ΜέΡΑ25 για παράνομη αφισορύπανση ότι «οι μεθοδεύσεις τους και μας δυναμώνουν και μας διασκεδάζουν».

Η ανάρτηση Βαρουφάκη:

«Σε λίγο ο κ. Μπακογιάννης θα μας κατηγορήσει και για οικογενειοκρατία! Είναι το ίδιο γελοίο με το να κατηγορεί για αφισορύπανση το… ΜέΡΑ25. Εμείς τον ευχαριστούμε μαζί με ολόκληρη την “Μητσοτάκης ΑΕ” & τους μετόχους της. Οι μεθοδεύσεις τους & μας δυναμώνουν & μας διασκεδάζουν!».

 

Σημειώνεται πως σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε χθες (σ.σ. 09.06.2023) ότι:

«Σήμερα επιβάλαμε πρόστιμο 15.900€ σε πολιτικό κόμμα για παράνομη αφισορύπανση και ρύπανση με φυλλάδια.

Ο νέος κανονισμός καθαριότητας που ψηφίσαμε μας δίνει, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα. Είχαμε ενημερώσει επίσημα όλα τα κόμματα και εξαντλήσαμε όλη μας την επιείκεια. Αρκετά όμως. Μήνυμα προς τους νεόγερους της πολιτικής: πολιτική με ψαρόκολλα και χαρτί δε γίνεται. Καλώς ήρθατε στον 21ο αιώνα».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Prorata: Ξεκάθαρη πρωτιά για ΝΔ – Δεύτερη η Πλεύση Ελευθερίας, ελεύθερη πτώση για ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ
Το 70% πιστεύει πως η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση ενώ το 86% δεν είναι ικανοποιημένο με την προσπάθεια της Κυβέρνησης ώστε να διαλευκανθεί η τραγωδία των Τεμπών
Εκλογές
Παύλος Μαρινάκης για Τέμπη: Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο για παράνομη μεταφορά φορτίου – Κατάκτηση για τη χώρα ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ
«Τα τρένα σήμερα είναι πολύ πιο ασφαλή από ό,τι ήταν το 2023» είπε ο Παύλος Μαρινάκης και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι μετέτρεψε σε ένα ατελείωτο δικαστήριο τη χώρα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης