Δευτέρα, 21 Οκτ.
20oC Αθήνα

Εκλογές 2023: Ο Νίκος Ανδρουλάκης έφαγε και ήπιε με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη – Γλέντι με τη μουσική του Νίκου Γωνιανάκη

Εκλογές 2023: Ο Νίκος Ανδρουλάκης έφαγε και ήπιε με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη – Γλέντι με τη μουσική του Νίκου Γωνιανάκη

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, βρίσκεται παραμονή των εκλογών ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής γευμάτισε με στελέχη της παράταξης του νομού Ηρακλείου, ενώ επισκέφτηκε τον Προφήτη Ηλία, την Αγία Βαρβάρα και τον Κρουσώνα.

Μία ημέρα πριν τις εκλογές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης παρέμεινε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο μετά την ομιλία του στην πλατεία Ελευθερίας το βράδυ της Παρασκευής (23.06.2023).

Το πρωί του Σαββάτου, 24 Ιουνίου, σύμφωνα με το Cretapost.gr, επισκέφτηκε τον Προφήτη Ηλία, την Αγία Βαρβάρα, και το μεσημέρι γευμάτισε στον Κρουσώνα.

Πριν το γεύμα, ο κ. Ανδρουλάκης δεν παρέλειψε να αποτίσει φόρο τιμής στους αγωνιστές της Αντίστασης, στο μνημείο του Ομάδας Αντ. Γρηγοράκη ή «Σατανά».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε μία ευχάριστη συζήτηση με τους υποψήφιους βουλευτές, αλλά και τους δημοσιογράφους, ενώ άπαντες διασκέδασαν με τη μουσική του Κρητικού καλλιτέχνη, Νίκου Γωνιανάκη.

Παρακολουθήστε και ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όπως έγραψε το Cretalive, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και πάλι στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου στις 10:30 το πρωί.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις