Πολιτική

Εκλογές 2023 – Παναγόπουλος (Alco): «Θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε ποιοι μπαίνουν στη Βουλή»

«Πολλά από αυτά που θα συζητήσουμε, τα συζητούσαμε και στην παρουσίαση των προεκλογικών ερευνών. Θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά για να δούμε ποια κόμματα θα εκπροσωπηθούν στη Βουλή», δήλωσε ο ιδρυτής της Alco, Κώστας Παναγόπουλος.

Ειδικότερα, μιλώντας στον Alpha, o δημοσκόπος της Alco άφησε να εννοηθεί ότι αρκετά κόμματα βρίσκονται πέριξ του ορίου εκπροσώπησης στη Βουλή, ενώ σημείωσε ότι ακόμα και το 100% του exit poll δεν αναμένεται να δώσει απαντήσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Με δεδομένο ότι το exit poll είναι σε εξέλιξη και έχει περιθώρια σφάλματος, θα χρειαστεί να περιμένουμε. Ούτε το 100% του exit poll μπορεί να μην δώσει καθαρή απάντηση και θα χρειαστεί να περιμένουμε τα αποτελέσματα».

 

 

 

Ενώ σχετικά με τα κόμματα που φαίνεται να μπαίνουν στη Βουλή, δήλωσε πως «Ίσως χρειαστεί να κάνουμε γνωριμίες που δεν θα το επιθυμούσαμε».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή