Πολιτική

Εκλογές 2023 – ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης φοβάται την αναγέννηση του κινήματος

Με ένα σκληρό σχόλιο απάντησε το ΠΑΣΟΚ στα όσα είπε για το κόμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην διακαναλική συνέντευξη του σήμερα Κυριακή (14.5.2023). 

Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν κατάφερε να κρύψει την κύρια αγωνία του ούτε σήμερα. Φοβάται την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, γιατί ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός του αντίπαλος».

Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι θα πρέπει να «βάλει καλά στο μυαλό του ότι οι 270.000 φίλοι και μέλη του κόμματος έδωσαν πριν ενάμιση χρόνο ισχυρή εντολή στον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή και όχι βολικό εταίρο».

Τονίζει ακόμη ότι «μόνο θυμηδία προκαλεί ο πρωθυπουργός, που μετέτρεψε το κράτος σε λάφυρο για τον ίδιο και την παρέα του, ο πρωταθλητής των απευθείας αναθέσεων και των στρατών μετακλητών να ενδύεται τον μανδύα του προοδευτικού εκσυγχρονιστή».

Σε υστερόγραφο στο σχόλιό της η Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνει: «Επειδή το έχει μαράζι για το αν προσκάλεσε επίσημα σε συνάντηση τον κ. Ανδρουλάκη τη βραδιά της εκλογής του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ας βγάλει στη δημοσιότητα τα καταγραφικά της ΕΥΠ για να δει όλη η Ελλάδα τι του είπε. Εξάλλου και τότε τον παρακολουθούσαν ως “εθνικό κίνδυνο”».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πολάκης ζητά την παραίτηση της Ευθυμίου καταγγέλλοντας παράνομες πληρωμές από τον ΕΦΚΑ: «Όχι μόνο δεν γύρισε τα 100.000 ευρώ, αλλά πήρε και το υπόλοιπο»
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συγκρίνει την περίπτωση της Άννας Ευθυμίου με αυτή της Ράνιας Αντωνοπούλου, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης
Ο Παύλος Πολάκης
Ο Μητσοτάκης προανήγγειλε νέες μειώσεις φόρων μετά τη συνάντηση με Πιερρακάκη: «Οι πολίτες θα δουν σύντομα το όφελος από την πάταξη της φοροδιαφυγής»
«To αποτύπωμα της θετικής πορείας της οικονομίας θα το αισθανθούν οι συμπολίτες μας πιο έντονα, χωρίς να αποκλίνουμε από τον στόχο της δημοσιονομικής σταθερότητας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης