Πολιτική

Εκλογές 2023 – Τσαπανίδου: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για περιοδείες – Η απάντηση Σκέρτσου

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και για το κρατικό αεροσκάφος και το εάν χρησιμοποιείται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την προεκλογική εκστρατεία.

«Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες», τονίζει σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.

«Το λογαριασμό τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες», σημειώνει, σχολιάζοντας ότι «ο Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα τού ανήκει, και αυτό δεν κρύβεται».

«Στις 21 Μαΐου λέμε “Ως εδώ” στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία», καταλήγει. Η ανακοίνωση αφορά το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά.

Απαντώντας στην Πόπη Τσαπανίδου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος δήλωσε πως ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας έως τις 21 Μαΐου και μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων».

Ανταπαντώντας η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναφέρει ότι «ενώ οι φωτογραφίες του κρατικού αεροσκάφους από την περιοδεία Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, ο κ. Σκέρτσος είπε πως δήθεν δεν γνωρίζει αν ισχύει.

Ποιον κοροϊδεύει ο κ. Σκέρτσος; Βέβαια στη συνέχεια είπε με κυνισμό ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός μέχρι τις 21 Μαΐου και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Σαν να του ανήκει η χώρα!

Ευτυχώς από τις 22 Μαΐου και μετά δε θα μπορεί πια να κάνει ότι θέλει».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανασχηματισμός: Στις 11 ανακοινώνεται η νέα κυβέρνηση - Κεφαλογιάννης στο Πολιτικής Προστασίας, Δήμας στο Υποδομών, Βορίδης στο Μετανάστευσης
Έχει «κλειδώσει» ο Πιερρακάκης στο Οικονομικών - Στο Μαξίμου από τις 9 ο πρωθυπουργός - Όλα τα ονόματα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε πριν 10 λεπτά
Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για την τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις και κινητοποίηση για αλλαγή των δεδομένων
Από τη Χαριλάου Τρικούπη δεν παραβλέπουν το γεγονός ότι την συγκεκριμένη στιγμή την κυβέρνηση την συμφέρει να εμφανίζεται ότι έχει απέναντι της ένα αντισυστημικό κόμμα απ' ότι το ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ημερίδα του ΠΑΣΟΚ
Σωκράτης Φάμελλος για ανασχηματισμό: Δεν θα αλλάξει τον κατήφορο της κυβέρνησης – Προτεραιότητά μας η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως το ΠΑΣΟΚ είναι αρνητικό στις συνεργασίες. Στις 29 Μαρτίου η συνεδρίαση της ΚΕ για τη διεύρυνση του κόμματος
Ο Σωκράτης Φάμελλος
Φάμελλος: «Ο ανασχηματισμός και οι πιθανές παροχές δεν μπορούν να αλλάξουν τον κατήφορο της κυβέρνησης»
Κάνοντας έναν απολογισμό για την πρόταση δυσπιστίας της προηγούμενης βδομάδας, σημείωσε ως «επιτυχία» ότι κατάφεραν «να συνεννοηθούν με δημοκρατικό τρόπο τέσσερα κόμματα»
Σωκράτης Φάμελλος