Πολιτική

Εκλογές 2023 – Τσαπανίδου σε Σκέρτσο: «Η κυβέρνηση προσπαθεί να διώξει τα νέα παιδιά από τις κάλπες επειδή τρέμει την ψήφο τους»

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Άκη Σκέρτσο δίνει με δήλωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου. Στο επίκεντρο η στάση των νέων ψηφοφόρων στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σχολιάζοντας την αναφορά του Άκη Σκέρτσου εν όψει των εκλογών πως «ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδέψει τις νέες και τους νέους που δεν θυμούνται την κυβερνητική του θητεία», η Πόπη Τσαπανίδου υποστήριξε ότι «την επόμενη των εκλογών θα συζητάμε για το πώς οι νέοι έκαναν cancel τον κ. Μητσοτάκη».

Πιο αναλυτικά η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε:

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να διώξει τα νέα παιδιά από τις κάλπες, γιατί τρέμει την ψήφο τους.

Δεν θα τα καταφέρει.

Κύριε Σκέρτσο, την επόμενη των εκλογών θα συζητάμε για το πώς οι νέοι έκαναν cancel τον κ. Μητσοτάκη.

Τα παιδιά μας, θα σας πουν πρώτοι, ότι το πάρτι τελείωσε».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ