Πολιτική

Εκλογές: Ανησυχία Ντάισελμπλουμ – “Δεν πρέπει να καθυστερήσουν οι μεταρρυθμίσεις”

Ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, δήλωσε σήμερα ότι ελπίζει η παραίτηση του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα και η προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών δεν θα καθυστερήσουν ούτε θα εκτροχιάσουν τις μεταρρυθμίσεις που συμφώνησε να εφαρμόσει η Αθήνα στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

«Είναι κρίσιμο η Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της προς την Ευρωζώνη», ανέφερε ο Ντάισελμπλουμ, ο οποίος είναι επίσης υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, σε μια γραπτή δήλωσή του η οποία εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

«Το νέο πρόγραμμα και το πακέτο μεταρρυθμίσεων υποστηρίχθηκε ευρέως από την Βουλή των Ελλήνων και ελπίζω ότι οι εκλογές θα οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη από τη νέα Βουλή των Ελλήνων».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1