Πολιτική

Εκλογές: Απαξιεί ο Παυλόπουλος! “Δεν ασχολούμαστε με την Κωνσταντοπούλου”!

"Πυρ κατά βούληση" και σήμερα από την Ζωή Κωνσταντοπούλου εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, με κύκλους του ΠτΔ να απαντούν πως δεν ασχολούνται με την Πρόεδρο της Βουλής!

Πρόκειται για μία πολιτική κόντρα πρωτοφανή στα χρονικά!

Και δεν μιλάμε για μια αντιπαράθεση δύο πολιτικών σε κάποιο τηλεοπτικό παράθυρο, αλλά για μία ξεκάθαρη και… live κόντρα μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Προέδρου της Βουλής!

Δηλαδή του πρώτου και τρίτου πολιτειακού παράγοντα της χώρας!

Η αρχή έγινε από χθες, Παρασκευή, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά του Προκόπη Παυλόπουλου σχετικά με την άμεση εκκίνηση της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών χωρίς να γίνει ενημέρωση της Βουλής και τον ΠτΔ να απαντά μέσω κύκλων πως “ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τηρεί και εφαρμόζει στο ακέραιο τις διατάξεις του Συντάγματος”.

Σήμερα όμως η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανήλθε και μάλιστα δριμύτερη! Έκανε λόγο για “οχληρές παραμέτρους” επαναλαμβάνοντας πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ενημέρωσε την Βουλή.

Η απάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου; Άμεση και “δηλητηριώδης”.
Κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για τις νέες δηλώσεις της προέρου της Βουλής για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισαν: «ουδέν σχόλιον, διότι από χθες η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν ασχολείται με την κ. Κωνσταντοπούλου».

Και η πρωτοφανής κόντρα συνεχίζεται…

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ο Χρήστος Σπίρτζης για να ερευνηθεί η εμπλοκή του στην τραγωδία των Τεμπών
Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ωστόσο ότι δεν θα κάνει δεκτό το αίτημα του Χρήστου Σπίρτζη, λέγοντας ότι το αίτημα τον τιμά «αλλά δεν μπορεί να ικανοποιηθεί λόγω του κανονισμού της Βουλής»
Ο Χρήστος Σπίρτζης
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου