Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Γιώργος Παπανδρέου: Με δεκάδες σημαίες ΠΑΣΟΚ η συγκέντρωση στην Πάτρα

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία, εν όψει των εκλογών για τη νέα ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, πραγματοποιεί ο Γιώργος Παπανδρέου στην Πάτρα. Κατάμεστη είναι η αίθουσα όπου μιλάει ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου απευθύνει ομιλία στην Πάτρα, στο Royal, απέναντι από το Νέο Λιμάνι της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ο κ. Παπανδρέου απηύθυνε ανοικτό δημόσιο κάλεσμα σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Αχαΐας να προσέλθουν στις κάλπες.

«Έχω αποδείξει ότι σπάω κατεστημένα και στεγανά και θέλω να βοηθήσω ακριβώς την ανανέωση, που ακριβώς αυτό είναι να δώσουμε χώρο σε νέες ιδέες, σε νέες προτάσεις, νέους ανθρώπους που μπορούν να αναδειχθούν» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας ότι «χρειάζεται να δώσουμε τη δυνατότητα, το Κίνημά μας να παίξει και σημαντικό ρόλο και διεθνώς».

Παρακολουθήστε βίντεο του thebest.gr από την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου με φόντο τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σωκράτης Φάμελλος στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαστε εδώ, όρθιοι, θα έχει αντίπαλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης»
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, στη δευτερολογία του, τόνισε πως στόχος είναι η αναγέννηση του κόμματος για την ανατροπή του καθεστώτος Μητσοτάκη - Οι αιχμές προς τον Σπίρτζη
Σωκράτης Φάμελλος
Βολές προς πάσα κατεύθυνση από Σπίρτζη στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - «Η διαθεσιμότητά μου θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του κόμματος»
Ο πρώην υπουργός αποκάλεσε το συνέδριο ως «συνέδριο συρρίκνωσης» ασκώντας κριτική στην ηγεσία του κόμματος αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη
Χρήστος Σπίρτζης
Μητσοτάκης για την απόφαση του ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Η Ελλάδα σταματά να αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση, τέλος οι ιδεοληψίες»
Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του τόνισε πως από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, τα παιδιά θα σταματήσουν να φεύγουν από την πατρίδα τους για σπουδές
Κυριάκος Μητσοτάκης
3