Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Καλημέρα Ήλιε» – Το σποτ του Παύλου Γερουλάνου

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος δημοσίευσε σήμερα το προεκλογικό σποτ του για τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής στις 5 Δεκεμβρίου.

Ένα συννεφιασμένο πρωινό, σε μία στάση λεωφορείου, πολίτες περιμένουν το δρομολόγιο. Άγνωστοι μεταξύ τους, δεν φαίνεται να τους συνδέει τίποτα, είναι η κάθε μία και ο κάθε ένας από εμάς, σε μία στιγμή της καθημερινότητας στη σύγχρονη Ελλάδα. Τι μπορεί να τους ενώσει; Κάποια στιγμή η συννεφιά αρχίζει και διαλύεται και ένας νεαρός σφυρίζει την αρχή ενός πασίγνωστου τραγουδιού, με τη μελωδία του οποίου ενώνονται και οι υπόλοποι.

Ο Παύλος Γερουλάνος, σε μήνυμά του στο facebook, αναφέρει:

«Η Ιστορία στις δημοκρατίες καθορίζεται από όσες και όσους πηγαίνουν στην κάλπη. Αυτές οι εκλογές είναι η μεγάλη στιγμή για την Παράταξή μας.

Με αυτό το spot, στείλτε παντού το μήνυμα:

Στις 5 του Δεκέμβρη, έλα στην κάλπη, γίνε εσύ η Αλλαγή.

Όσο πιο μεγάλη είναι η συμμετοχή τόσο πιο μεγάλη θα είναι η νίκη της δημοκρατίας, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη ημέρα. Καλημέρα!»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ