Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Λοβέρδος: Η ηγεσία είναι σοβαρή υπόθεση και όχι έρμαιο επιδιώξεων

Στο Καλέντζι Αχαΐας, το χωριό των Παπανδρέου, βρέθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, και είπε, αναφερόμενος στην 40η επέτειο της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ, το 1981: «Στις 5 Δεκεμβρίου σφραγίζουμε το εισιτήριο για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα».

Ο κ. Λοβέρδος είπε επίσης, για το Κίνημα Αλλαγής, ότι «η ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης είναι μια εξαιρετικά σοβαρή πολιτική υπόθεση, για να την αφήσουμε έρμαιο ανομολόγητων σκοπιμοτήτων και επιδιώξεων» σημειώνοντας ότι «η ανασύσταση του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς υπερβαίνει τις προσωπικές και ηγετικές φιλοδοξίες όλων μας. Η αξία και η χρησιμότητα της συνδέεται πρωτίστως με τη ζωτική ανάγκη προοδευτικού αναπροσανατολισμού της χώρας».

«Με πυξίδα αυτή την προτεραιότητα είμαστε υποχρεωμένοι να επιδείξουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αποφεύγοντας άγονες αναμετρήσεις», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ