Παρασκευή, 19 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ: Άγρια χαράματα ψήφισε ο Γιάννης Πλακιωτάκης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης ψήφισε ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης. Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα νωρίς – νωρίς για να… μεταβεί αμέσως στην Αθήνα.

Λίγο μετά τις 07:30 το πρωί της Κυριακής μετέβη ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, για να ψηφίσει τον νέο αρχηγό του κόμματος. Μάλιστα ο Γιάννης Πλακιωτάκης ήταν από τους πρώτους που ψήφισαν στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο του Αγίου Νικολάου της Κρήτης.

Αμέσως μετά την ψήφο, ο Γιάννης Πλακιωτάκης δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: “Σήμερα ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον. Με την ψήφο μας διασφαλίζουμε την ενότητα της παράταξης, για την δημιουργία μιας μεγάλης, δυνατής και σύγχρονης Νέας Δημοκρατίας“.

Για να συνεχίσει αμέσως μετά: “Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα ανταποκριθούμε. Πάνε όλα καλά και θα πάνε καλά, είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό και εύχομαι καλή επιτυχία και στους τέσσερις υποψηφίους“.

Ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την πρωτεύουσα στις 09:00 το πρωί της Κυριακής, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε