Site icon NewsIT

Εκλογές ΝΔ: “Γλέντι” από τον ΣΥΡΙΖΑ: “Ευχόμαστε να έχουμε σύντομα υπεύθυνη αντιπολίτευση”

22.11.2015 | 14:25
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μία ανακοίνωση με... αρκετή δόση ειρωνείας εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το εκλογικό φιάσκο της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη νέου προέδρου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.

Σκηνικό “εμφυλίου” επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία μετά το εκλογικό Βατερλώ, αφού ήδη οι Απόστολος Τζιτζικώστας και Κυριάκος Μητσοτάκης ζητούν την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Το σκηνικό εσωστρέφειας στην “γαλάζια” παράταξη δεν έμεινε ασχολίαστο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ήταν λίγοι οι οποίοι ανέφεραν πως η σημερινή εξέλιξη βολεύει μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε κάτι τέτοιο ανέφερε και ο ίδιος ο υποψήφιος της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας, στις δηλώσεις του από το Βελλίδειο.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου αναφέρει συγκεκριμένα: “Η ΝΔ, δυστυχώς, αδυνατεί να ολοκληρώσει την διαδικασία ανάδειξης νέας ηγεσίας.
 Εδώ και μήνες, όμως, παρακολουθούμε έναν διαγωνισμό ανέξοδης αντι-ΣΥΡΙΖΑ ρητορείας από τους υποψήφιους αρχηγούς της ΝΔ, χωρίς ίχνος δημιουργικής αντιπρότασης. Αν αυτό συνεχιστεί, θα είναι πολύ επιζήμιο για τον τόπο.
 Ωστόσο στις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε, η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ευχόμαστε αυτό να συμβεί σύντομα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version