Site icon NewsIT

Εκλογές ΝΔ – Μητσοτάκης: Είμαι ο καταλληλότερος για να εκφράσω τους “πολιτικά ορφανούς”

09.01.2016 | 22:46
Εκλογές ΝΔ – Μητσοτάκης: Είμαι ο καταλληλότερος για να εκφράσω τους “πολιτικά ορφανούς”

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της εκλογής εμφανίστηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απευθυνομενος στους ψηφοφόρους του κόμματος τόνισε: "Οι πολίτες αποφασίζουν αύριο αν θα μείνουμε στάσιμοι στο παρελθόν ή αν θα τολμήσουμε να γυρίσουμε σελίδα και να χαράξουμε μια νέα πορεία στη Νέα Δημοκρατία".  

Σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα ενότητας στη Νέα Δημοκρατία, αφού είναι βέβαιος πως τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Μεϊμαράκης μπορούν να τη διασφαλίσουν.

“Από τη Δευτέρα χτίζουμε την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που σύντομα θα δώσει αξιόπιστη εναλλακτική κυβερνητική πρόταση στην Ελλάδα” ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως θεωρεί τον εαυτό του ως τον καταλληλότερο για να ηγηθεί της παράταξης και να εκφράσει πολίτες που σήμερα αισθάνονται “πολιτικά ορφανοί”.

“Πιστεύω ότι εγώ θα μπορέσω να κόψω πρώτος το νήμα”, δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως δε μετανιώνει για την επιλογή του να μη ζητήσει δημόσια στήριξη από κανέναν. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version