Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ: Ποιος αναλαμβάνει αν παραιτηθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένα τέτοιο σενάριο δεν φαίνεται αυτή την ώρα τουλάχιστον να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αφού ο ίδιος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης διαμηνύει πως δεν παραιτείται. Ωστόσο αν αυτό τελικα συμβεί, τότε υπάρχει πρόβλεψη για τον επόμενο πρόεδρο!

Κι αυτός έχει ονοματεπώνυμο: Ανδρέας Παπαμιμίκος! Κι όμως, παρόλο που χθες μετά το φιάσκο και οι τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας ζητούσαν το… κεφάλι του, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ως γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, αναλαμβάνει τα ηνία του κόμματος σε περίπτωση που παραιτηθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Κάτι τέτοιο βέβαια θα συναντούσε σφοδρές αντιδράσεις, αφού για πολλούς μέσα στη Νέα Δημοκρατία ο γενικός γραμματέας και πρόεδρος της ΚΕΦΕ αποτελεί “κόκκινο πανί”, ειδικά μετά το χθεσινό “Βατερλώ”, για το οποίο η ΚΕΦΕ είχε αναλάβει την διοργάνωση.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να θυμίσουμε πως χθες ήταν αμετακίνητος και δήλωνε πως δεν παραιτείται, ενώ σήμερα δήλωσε πως δεν είναι… γαντζωμένος στην καρέκλα και δεν έχει πρόβλημα να παραιτηθεί, αρκεί βέβαια να κάνουν το ίδιο και τρεις συνυποψήφιοί του!

Η δήλωσή του αυτή έφερε και το… “καρφί” του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, διότι εκεί είναι εκλεγμένος και όχι “διορισμένος”.

Δείτε εδώ όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε