Πολιτική

Εκλογές ΝΔ: Πυρ ομαδόν κατά Μεϊμαράκη και Καραμανλή

Επίθεση στον Κώστα Καραμανλή και στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξαπέλυσαν με τον τρόπο τους ο Κυριάκος Μητσοτακης και ο Αδωνις Γεωργιάδης, δυο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή νέου Προέδρου στη ΝΔ.

«Δεν κάνει καλό στη ΝΔ αυτή η συζήτηση. Το να φαίνεται ότι υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας με τον κύριο Τσίπρα βλάπτει τη ΝΔ» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις δηλώσεις Ρουσόπουλου. Διερωτήθηκε πάντως αν κάνει καλό στον κ. Τσίπρα, που ο Θόδωρος Ρουσόπουλος τον συνέκρινε με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ανέφερε ότι είναι λάθος να υπάρχουν στη Νέα Δημοκρατία «κουτάκια» με κάποιους να τους χαρακτηρίζουμε Καραμανλικούς, Σαμαρικούς κ.λ.π. «Η Νέα Δημοκρατία είναι μια μεγάλη παράταξη και αν εκλεγώ θα τα αλλάξω αυτά» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την απόσυρση του νομοσχεδίου του παράλληλου προγράμματος είπε ότι «είναι ξεφτίλα για την κυβέρνηση», ενώ χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «μεγάλο λαϊκιστή». Ευχαρίστησε δημόσια τον Γιάννη Μπουτάρη που δήλωνε την ίδια ώρα από το Μega ότι αν ψήφιζε στις εκλογές της ΝΔ θα τον υποστήριζε.

«Εάν κάποιο κομμάτι της ΝΔ ή εάν κάποιος υποψήφιος αρχηγός της, θέλει να κάνει συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα να το πει σήμερα, να πάρει πολιτική νομιμοποίηση από τις εκλογές την Κυριακή» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ρουσόπουλου και τα σενάρια συγκυβέρνησης. Αν κάποιος που λέει σήμερα ότι δεν θα κάνει συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα, την κάνει αύριο τότε θα κριθεί από τον κόσμο μας, τόνισε χαρακτηριστικά.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένει τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, περιμένει τα προοδευτικά κόμματα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Στελέχη της Κουμουνδούρου εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν ακόμα αποκαλυφθεί «όλα τα επεισόδια συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι