Site icon NewsIT

Εκλογές ΝΔ – Τζιτζικώστας: Εγώ είμαι εκλεγμένος, να παραιτηθούν οι διορισμένοι!

23.11.2015 | 11:56
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι τέσσερις ανθυποψήφιοι πυροβολούν αλλήλους αλλά τελικά πετυχαίνουν κατάστηθα το ίδιο το κόμμα.

Μετά την “παραίτηση” Μεϊμαράκη υπό την προϋπόθεση να παραιτηθούν απ’ τις θέσεις που κατέχουν ο μεν κ. Τζιτζικώστας απ’ την περιφέρεια, οι δε κύριοι Μητσοτάκης και Γεωργιάδης απ’ τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ο περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας έδωσε σαφή αρνητική απάντηση.

Μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Τζιτζικώστας όταν ρωτήθηκε αν θα παραιτηθεί, είπε: «Όχι βέβαια. Εγώ δεν ζήτησα την παραίτηση του Μεϊμαράκη όταν ήταν μεταβατικός Πρόεδρος, την ζήτησα μετά το φιάσκο.Ορθώς παραιτούνται ο κ. Μεϊμαράκης και ο κ. Γεωργιάδης γιατί οι θέσεις είναι κομματικές και είναι διορισμένοι. Εγώ έχω εκλεγεί».

Στο ερώτημα αν ήταν σωστή η κίνηση της παραίτησης Μεϊμαράκη είπε: «Ρωτήστε τον ίδιο. Όπως τον όρισε ο Πρόεδρος ως μεταβατικό Πρόεδρο, έτσι και ο ίδιος πρέπει να ορίσει έναν αντιπρόεδρο που ως μεταβατικός πρόεδρος θα κάνει τις εκλογές». Ο κ. Τζιτζικώστας άφησε και πάλι να εννοηθεί ότι ήταν στημένο το εκλογικό φιάσκο, ζήτησε ακόμα και σήμερα να συναντηθούν οι 4 και εκλογές ακόμα και την άλλη Κυριακή.

Νωρίτερα κύκλοι του κ. Τζιτζικώστα δήλωναν: “Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει καμιά σχέση με το χθεσινό φιάσκο. Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της Ν.Δ. (Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης) είναι διορισμένοι στις θέσεις που κατέχουν, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκλεγμένος. Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη, μετά το χθεσινό φιάσκο και δεν την είχε ζητήσει τις προηγούμενες πενήντα μέρες. Επίσης, οι πολίτες καταλογίζουν ευθύνες στον κ. Μεϊμαράκη για το φιάσκο”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version