Τρίτη, 23 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Εκλογές Νέα Δημοκρατία: Πρόβα τζενεράλε με… επιτυχία

Εκλογές Νέα Δημοκρατία: Πρόβα τζενεράλε με… επιτυχία

Μπορεί η εταιρία Genius Systems να έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και να ζητά να αναβληθεί ξανά η εκλογική διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία, αλλά στη Συγγρού ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις εκλογές της επόμενης Κυριακής. Σήμερα (13.12.2015) μάλιστα έκαναν και την πρώτα… τζενεράλε!

Αποφασισμένοι αυτή τη φορά να κάνουν εκλογές και να βγάλουν πρόεδρο είναι στη Νέα Δημοκρατία, παρά το νέο εμπόδιο που ακούει στο όνομα ” Genius Systems” και αφορά στα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η εταιρία και ζητά να μη γίνουν οι εκλογές μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Σήμερα, Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, μια εβδομάδα πριν στηθούν οι κάλπες για την εκλογή του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, έγινε η γενική δοκιμή του συστήματος, σε συνθήκες πραγματικών εκλογών, σε συνεργασία με τη Vodafone, την εταιρία που έχει αναλάβει τη διαδικασία των εκλογών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η πρόβα τζενεράλε ολοκληρώθηκε με επιτυχία. «Με βάση το αποτέλεσμα, οι όποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες παρουσιάστηκαν, θα αντιμετωπιστούν άμεσα και την επόμενη Κυριακή 20/12/2015 η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Στην πρόβα συμμετείχαν πολλοί εθελοντές, στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε