Σάββατο, 5 Οκτ.
27oC Αθήνα

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό – Πώς ψηφίζετε

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό – Πώς ψηφίζετε
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει και αύριο Κυριακή (06.10.20204) τα μέλη του κόμματος καλούνται να εκλέξουν νέο πρόεδρο.

Οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ θα ανοίξουν στις 7 το πρωί της Κυριακής και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Σε περίπτωση που υπάρχει μαζική προσέλευση ενδέχεται να παραταθεί η εκλογική διαδικασία κάτι το οποίο είχε συμβεί και στις προηγούμενες εκλογές του κόμματος.

Σήμερα έγιναν και γνωστά τα εκλογικά τμήματα τα οποία θα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και στα οποία θα μπορούν να ψηφίσουν οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Θα υπάρχουν περίπου 950 εκλογικά τμήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σε κάθε εκλογικό τμήμα θα βρίσκεται ένα tablet, μέσω του οποίου θα γίνεται η διασταύρωση των στοιχείων και στο τέλος η καταμέτρηση των ψήφων.

Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες και οι αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα είναι πάνω από 16 ετών.

Οσοι δεν είναι μέλη μπορούν να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους και να ψηφίσουν καταβάλλοντας τρία ευρώ. Για να ψηφίσει κάποιος θα πρέπει να έχει μαζί του αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία.

Δείτε ΕΔΩ τα εκλογικά τμήματα

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις