Πολιτική

Εκλογές το Σεπτέμβριο ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Να προκηρυχθούν εκλογές στις 20 Αυγούστου, ημέρα της “καθαρής εξόδου” και μέσα στο Σεπτέμβριο ν α στηθούν κάλπες, ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Να μην κάνει φιέστες “καθαρής εξόδου” στις 20 Αυγούστου και να προκηρύξει την ίδια ημέρα εκλογές για τον Σεπτέμβριο, ώστε να υπάρξει μια επανεκκίνηση για τη χώρα ζητά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στην Athens Voice.

Η θέση του κ. Μητσοτάκη, όπως την εξέφρασε στη συνέντευξη είναι η εξής:

“Το μόνο το οποίο μένει στον κ. Τσίπρα να κάνει, είναι στις 20 Αυγούστου, ημερομηνία ορόσημο κατά τον ίδιο – έξοδος από το πρόγραμμα -, αντί να στήσει φιέστες, να προκηρύξει εκλογές. Και μετά από 4 εβδομάδες να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για το πώς και με ποιον τρόπο και με ποιους πρέπει να πορευτούμε στο μέλλον”.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί ότι ο τόπος χρειάζεται “ένα πολιτικό restart που μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από εκλογές”.

Ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει τις σοβαρότατες ευθύνες της κυβέρνησης στη διαχείριση της τραγωδίας στο Μάτι, περιγράφοντας το πώς ο ίδιος αισθάνθηκε όταν αντίκρισε τον τόπο της συμφοράς:

“Οι ευθύνες θα διερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη” σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης. “Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Θα αποδοθούν. Οι πολιτικές ευθύνες όμως είναι εδώ και αυτό το οποίο, σας λέω, ενοχλεί ακόμα περισσότερο, είναι ότι όσο αυξάνει το διαζύγιο που παίρνει ο κύριος Τσίπρας με την κοινωνία, τόσο εντείνεται η αλαζονεία του. Και αυτό είναι ασυγχώρητο…”.

 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: 6 πολιτικές + 4 προτεραιότητες για τα άτομα με αυτισμό
«Εργαζόμαστε για να φτάσουμε σε εκείνη τη μέρα που κάθε άνθρωπος με αναπηρία θα είναι ορατός, θα μπορεί να βρίσκεται στο σχολείο, στην κοινότητα, στην κοινωνία, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται για το ποιος είναι» λέει ο υπουργός Επικρατείας
Ο Άκης Σκέρτσος
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Σταδιακά, ο μόνος αριθμός που θα πρέπει να γνωρίζουμε θα είναι ο προσωπικός αριθμός»
«Όσοι έχουν βγάλει νέες ταυτότητες, δεν θα χρειαστεί να ξαναβγάλουν, είτε έχουν είτε δεν έχουν προσωπικό αριθμό. Στην αρχή θα αναγράφεται στην ταυτότητα για να τον θυμόμαστε», εξήγησε ο υπουργός Διακυβέρνησης
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή