Πολιτική

Εκλογές: Το τετ α τετ Κωνσταντοπούλου – Λαφαζάνη φέρνει εξελίξεις;

Στις 10:30 θα υποδεχτεί τον Παναγιώτη Λαφαζάνη η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά για την ΠτΒ και τις επερχόμενες εκλογές, αφού το μέλλον της στον ΣΥΡΙΖΑ είναι προδιαγεγραμένο.

Όπως έγινε γνωστό από το βράδυ της Παρασκευής, σήμερα στις 10:30 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα μεταβεί στο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στην ανακοίνωση που επιβεβαίωνε το ραντεβού, αναφερόταν πως η συνάντηση θα γίνει κατόπιν αιτήματος του ηγέτη της “Λαϊκής Ενότητας” και αφορμή είναι οι πρόσφατες και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Τα σενάρια, ωστόσο, “φουντώνουν” για ενδεχόμενη… μετεγγραφή της ΠτΒ στην “Λαϊκή Ενότητα”, αφού για την τελευταία οι πόρτες -και τα ψηφοδέλτια- του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κλείσει οριστικά, μετά και τις τελευταίες “πολεμικές” εξελίξεις.

Μάλιστα, η Σόφη Παπαδόγιαννη, η οποία χθες παραιτήθηκε από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε τηλεφωνικά στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή πρωινό mega και ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

Η ίδια απάντησε πως γνωρίζει ότι επίκειται συνάντηση μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ωστόσο τόνισε πως δεν έχει ενημέρωση για το ενδεχόμενο σύμπλευσης των τελευταίων στο νέο πολιτικό εγχείρημα του Παναγιώτη Λαφαζάνη…

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου: Από το υπουργικό στο μαιευτήριο – Αναλαμβάνει το υπουργείο Οικογένειας λίγο πριν γεννήσει
Η Πειραιώτισσα που κατάφερε να γίνει το νεότερο μέλος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019. Αν και απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά της στον ανασχηματισμό του 2024, τώρα αναλαμβάνει ξανά ενεργό ρόλο
Η Δόμνα Μιχαηλίδου