Site icon NewsIT

Εκλογές: Το τετ α τετ Κωνσταντοπούλου – Λαφαζάνη φέρνει εξελίξεις;

22.08.2015 | 09:15
ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στις 10:30 θα υποδεχτεί τον Παναγιώτη Λαφαζάνη η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά για την ΠτΒ και τις επερχόμενες εκλογές, αφού το μέλλον της στον ΣΥΡΙΖΑ είναι προδιαγεγραμένο.

Όπως έγινε γνωστό από το βράδυ της Παρασκευής, σήμερα στις 10:30 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα μεταβεί στο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στην ανακοίνωση που επιβεβαίωνε το ραντεβού, αναφερόταν πως η συνάντηση θα γίνει κατόπιν αιτήματος του ηγέτη της “Λαϊκής Ενότητας” και αφορμή είναι οι πρόσφατες και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Τα σενάρια, ωστόσο, “φουντώνουν” για ενδεχόμενη… μετεγγραφή της ΠτΒ στην “Λαϊκή Ενότητα”, αφού για την τελευταία οι πόρτες -και τα ψηφοδέλτια- του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κλείσει οριστικά, μετά και τις τελευταίες “πολεμικές” εξελίξεις.

Μάλιστα, η Σόφη Παπαδόγιαννη, η οποία χθες παραιτήθηκε από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε τηλεφωνικά στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή πρωινό mega και ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

Η ίδια απάντησε πως γνωρίζει ότι επίκειται συνάντηση μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ωστόσο τόνισε πως δεν έχει ενημέρωση για το ενδεχόμενο σύμπλευσης των τελευταίων στο νέο πολιτικό εγχείρημα του Παναγιώτη Λαφαζάνη…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version