Site icon NewsIT

Έκτακτο αναγεννητικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ζητά ο Χρυσοχοϊδης – Καρφιά κατά Βενιζέλου

14.09.2014 | 14:24
Έκτακτο αναγεννητικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ζητά ο Χρυσοχοϊδης – Καρφιά κατά Βενιζέλου

“Δεν είμαστε ουρά κανενός, τσόντα, παρακολούθημα” είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κατα τη διάρκεια της πανελλήνιας συνάντησης στελεχών του ΠΑΣΟΚ και κατηγόρησε την ηγεσία του για έλλειψη δημοκρατικότητας.

Έκακτο αναγεννητικό συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα επιβεβλημένο όπως και μια νέα προγραμματική συμφωνία.

Κατα τη διάρκεια της πανελλήνιας συνάντησης στελεχών του ΠΑΣΟΚ ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε οτι “δεν είμαστε ουρά κανενός, τσόντα, παρακολούθημα” και κατηγόρησε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για έλλειψη δημοκρατικότητας.Πρόσθεσε οτι “πρώτη φορά που δεν υπάρχουν όργανα στο κόμμα” και διερωτήθηκε πού ακούγεται η άποψη του καθενός.

Συμπλήρωσε οτι στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ξεκίνησε κι άλλος κατήφορος του ΠΑΣΟΚ που εμφανίζεται πίσω από το Ποτάμι. “Αυτή είναι η δικαίωση του ΠΑΣΟΚ” πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο κ. Χρυσοχοϊδης ερωτηθείς σχετικά με τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον κ. Βενιζέλο με κομματικά και κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Παρασκευή, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι «εγώ δεν τσακώνομαι προσωπικά με κανένα και για τίποτα, απλά προσπαθώ να πω τι νομίζω ότι χρειάζεται για να κάνει η χώρα μια καινούρια αρχή». Συνεχίζοντας, είπε ότι «χρειάζεται εθνική συνεννόηση, τόλμη για τις αλλαγές, ριζοσπαστικό μέτρο και δικαιοσύνη». «Χρειάζεται όμως και η προσωπική στάση της πολιτικής, των πολιτικών, πρέπει να χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, σεμνότητα και συναίσθηση για το τι περνάει σήμερα ο κόσμος», συμπλήρωσε.

Διαβάστε
Χρυσοχοϊδης για Τσίπρα: Για άλλη μια φορά πολιτικός ηγέτης τάζει λαγούς με πετραχήλια – Τι είπε για τον τσακωμό με Βενιζέλο

Μαλλιά – κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ! Απείλησε να παραιτηθεί ο Χρυσοχοΐδης και κατηγόρησε τον Βενιζέλο: “Λειτουργούμε ως σύμβουλοι του προέδρου”

Τα έδωσε όλα ο Τσίπρας από τη ΔΕΘ! Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, κατώτατος μισθός 751€, αφορολόγητο 12.000€ και 300.000 νέες θέσεις εργασίες – Όλες οι παροχές

Βούλτεψη: “Mάγος ο Τσίπρας, εκτοξεύτηκε στον αστερισμό του τζάμπα!”

Tags:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version