Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Έκτακτο συνέδριο ζήτησε και ο Στυλιανίδης που κατηγόρησε τους συμβούλους του Σαμαρά

Έκτακτο συνέδριο ζήτησε και ο Στυλιανίδης που κατηγόρησε τους συμβούλους του Σαμαρά

Έκτακτο συνέδριο ζήτησε και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος είπε “όχι σε μια επικοινωνιακού τύπου Εθνική Συνδιάσκεψη που δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις, αλλά σε ένα έκτακτο Συνέδριο ανοιχτό για όλα τα θέματα”. 

“Σε ένα έκτακτο Συνέδριο που θα δικαιούται των κανόνων εσωκομματικής δημοκρατίας να αποφασίσει για πρόσωπα και πολιτικές, αποκαθιστώντας τον ιδεολογικό και πολιτικό προσανατολισμό της παράταξης” συμπλήρωσε ακόμη.

Χαρακτήρισε την κοινοβουλευτική ομαδα της ΝΔ ως τη μικρότερη στην ιστορία του κόμματος, ενώ καταφέρθηκε και ενταντίον κάποιοων “νεοφώτιστων” όπως τους χαρακτήρισε τονίζοντας ότι “υπερασπίστηκαν με φανατικό τρόπο αυτά τα έκτατα μέτρα δημιουργώντας την πεποίθεση της μονιμότητας και μας εγκλώβισαν στη συνείδηση των πολιτών σε μια νεοφιλελεύθερη αντίληψη και νοοτροπία που μας απομόνωσε απ’ την κοινωνία”.

Ο κ. Στυλιανίδης μάλιστα άσκησε κριτική για την εκλογικη στρατηγική λέγοντας “βιαστήκαμε να πανηγυρίσουμε την έξοδο μας από το μνημόνιο και το ΔΝΤ, χωρίς προηγουμένως να έχουμε συμφωνήσει το χρόνο και τον τρόπο με τους εταιρους μας και ετσι οδηγηθήκαμε σε προεκλογικό αδιέξοδο,που εφερε στην κυβέρνηση μια λαϊκίστικη ανέτοιμη και υψηλού ρίσκου Συνισταμένη Παράταξη της Αριστεράς.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε