Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Έλαμψαν δια της απουσίας τους Ψαριανός και Οικονόμου – Οργή Κουβέλη

Έλαμψαν δια της απουσίας τους Ψαριανός και Οικονόμου – Οργή Κουβέλη

Όσες φορές κι αν ακούστηκαν τα ονόματα του Γρηγόρη Ψαριανού και του Βασίλη Οικονομου στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, ένα ναι ή ένα όχι δεν ακούστηκε. Ούτε καν παρών. Τίποτα. Μάταια έψαχναν τους δυο βουλευτές από την Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ.

Η απόφασή τους να μην ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο οδήγησε τον Φώτη Κουβέλη να προχωρήσει στην πολιτική τους αποδοκιμασία.

Κύκλοι της Δημοκρατικής Αριστερά τόνιζαν ότι η συνολική παρουσία της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ απέδειξε την πρόθεση να αποκρούσουν τις νεοφιλελεύθερες εμμονές της κυβέρνησης.

Για την απουσία των δύο βουλευτών σημείωναν πως τις στιγμές που διανύουμε η «επίδειξη ευθύνης» εκ μέρους όλων των πολιτικών και κοινοβουλευτικών στελεχών της ΔΗΜΑΡ δεν είναι απλώς ανάγκη, αλλά «προαπαιτούμενο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς “σβήνει” τον Νικήτα Κακλαμάνη (ΦΩΤΟ)

Οριακά πέρασε το πολυνομοσχέδιο – Σήμερα η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Προεδρείου της Βουλής

Μετωπική Βενιζέλου – Παπανδρέου Η καταψήφιση του άρθρου 2 ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι – Γιατί δεν τον διέγραψε ο Βενιζέλος

Αλλαγές τις τελευταίας στιγμής για το γάλα – Επτά ημέρες η διάρκεια συντήρησης του παστεριωμένου

Καταψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου το άρθρο 2 για τις τράπεζες – Οριακά πέρασε το πολυνομοσχέδιο – Οργή Βενιζέλου – Διεγράφη ο Νικήτας Κακλαμάνης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε