Πέμπτη, 12 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Έλενα Ακρίτα: Πήραν μέχρι το πιατάκι της Φάρλι, τα άδειασαν όλα – Ο Κασσελάκης πρέπει να μείνει στο ΣΥΡΙΖΑ

Έλενα Ακρίτα: Πήραν μέχρι το πιατάκι της Φάρλι, τα άδειασαν όλα – Ο Κασσελάκης πρέπει να μείνει στο ΣΥΡΙΖΑ

Για την επόμενη μέρα στο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε η Έλενα Ακρίτα το βράδυ της Τετάρτης (11/9/24), λίγες ημέρες μετά την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη και πριν εκείνος αποκαλύψει τις επόμενες κινήσεις του.

Μιλώντας στο Action24 η Έλενα Ακρίτα, είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι κατά τη γνώμη της θα πρέπει να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ και να μην προχωρήσει στη δημιουργία άλλου κόμματος ενώ σχολίασε και το γεγονός, ότι μετά τα γεγονότα του περασμένου Σαββατοκύριακου, κάποιο έσπευσαν να απομακρύνουν ακόμα και το πιατάκι της Φάρλι, του σκύλου του Στέφανου Κασσελάκη.

«Το ότι μπήκαν το άλλο πρωί και τα πήραν όλα και τα άδειασαν και πήραν μέχρι και το πιάτο του ζώου, για μένα σημειολογικά ως συγγραφέα, λέει κάποια πράγματα» τόνισε η Έλενα Ακρίτα.

«Εγώ είμαι με τον Κασσελάκη»

«Εγώ είμαι με τον Κασσελάκη. Αν θεωρεί ότι θα διεκδικήσει την εκλογή του θα είμαι στο πλευρό του. Εγώ είμαι αρνητική να κάνει νέο κόμμα γιατί η ιστορία δεν έχει δείξει ότι τα κόμματα που προκύπτουν από διασπάσεις, δεν περνάνε καλά στο κοινοβούλιο» τόνισε η Έλενα Ακρίτα.

«Πιστεύω ότι πρέπει να μείνει εδώ να δώσει τον αγώνα του» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε μεταξύ άλλων: «Έχει κάνει λάθη πολλά, κληρονόμησε σε άθλια κατάσταση ένα κόμμα. Διαλυμένο. Και από την πρώτη στιγμή δεν άπλωσε κανένας το χέρι του να τον βοηθήσει. Όλοι τον δυναμίτιζαν. Τον περίμεναν με το ντουφέκι απλωμένο για να τον στήσουν στα 2 μέτρα… Γιατί τον καθαιρούμε. Τι έχει κάνει;» αναρωτήθηκε η Έλενα Ακρίτα.

«Τον Αύγουστο έδεσα στη διάθεση του προέδρου την έδρα του Επικρατείας και το αρνήθηκε κατηγορηματικά» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ενώ απαντώντας σε ερώτηση, δήλωσε πως αν βγει πρόεδρος ο Παύλος Πολάκης «δε θα μπορούσα να συνυπάρξω γιατί θα ήταν ένας αριστερός ομοφοβικός ηγέτης».

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις