Πολιτική

Έλενα Ράπτη: Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό της γραφείο

Άγνωστοι έριξαν μπογιές στο πολιτικό γραφείο της βουλευτίνας της ΝΔ, Έλενας Ράπτη, που στεγάζεται στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι δράστες εισήλθαν στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται το γραφείο και πέταξαν μπογιές στην είσοδο ενώ έγραψαν σύνθημα με σπρέι στον τοίχο. Επίθεση με μπογιές είχε δεχθεί το γραφείο της βουλευτή και τον Ιούνιο του 2021.

mpogies rapti

ΝΔ: Κανείς μας δεν πτοείται. Κανείς μας δεν εκφοβίζεται

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα την επίθεση στο Γραφείο της Βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη. Αναμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο.

Κανείς μας δεν πτοείται. Κανείς μας δεν εκφοβίζεται.H Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται από θρασύδειλους τραμπούκους».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ