Πολιτική

Έλενα Ράπτη: Επίθεση στο γραφείο της υφυπουργού Τουρισμού

Άγνωστοι επιτέθηκαν στο γραφείο της Έλενας Ράπτη. «Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την επίθεση. Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό η Νέα Δημοκρατία.

Οι δράστες πέταξαν μπογιές και τρικάκια έξω από το πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Τουρισμού και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, της Νέας Δημοκρατίας, Έλενας Ράπτη, ενώ έγραψαν και συνθήματα.

H Έλενα Ράπτη σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει:

«Δεν είναι διαμαρτυρία, ούτε τρόπος έκφρασης! Είναι ξεκάθαρη και απρόκλητη βία.

Οι εικόνες αυτές, είναι από το βουλευτικό μου γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο οι γνωστοί – άγνωστοι επέλεξαν να βανδαλίσουν, ξεπερνώντας κάθε όριο και ηθικό φραγμό. Όσο εκείνοι επιλέγουν τη βία, εγώ θα συνεχίζω να πορεύομαι με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και αρχές».

 

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα την επίθεση στο γραφείο της Υφυπουργού Τουρισμού και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη», αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση στο γραφείο της πολιτικού.

Και συνεχίζει: «Αναμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, δεν μας εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ