Site icon NewsIT

Έλενα Ράπτη: Επίθεση στο γραφείο της υφυπουργού Τουρισμού

31.08.2024 | 21:58
Έλενα Ράπτη: Επίθεση στο γραφείο της υφυπουργού Τουρισμού

Ενημέρωση της δεύτερης ομάδας των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Άγνωστοι επιτέθηκαν στο γραφείο της Έλενας Ράπτη. «Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την επίθεση. Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό η Νέα Δημοκρατία.

Οι δράστες πέταξαν μπογιές και τρικάκια έξω από το πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Τουρισμού και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, της Νέας Δημοκρατίας, Έλενας Ράπτη, ενώ έγραψαν και συνθήματα.

H Έλενα Ράπτη σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει:

«Δεν είναι διαμαρτυρία, ούτε τρόπος έκφρασης! Είναι ξεκάθαρη και απρόκλητη βία.

Οι εικόνες αυτές, είναι από το βουλευτικό μου γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο οι γνωστοί – άγνωστοι επέλεξαν να βανδαλίσουν, ξεπερνώντας κάθε όριο και ηθικό φραγμό. Όσο εκείνοι επιλέγουν τη βία, εγώ θα συνεχίζω να πορεύομαι με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και αρχές».

 

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα την επίθεση στο γραφείο της Υφυπουργού Τουρισμού και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη», αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση στο γραφείο της πολιτικού.

Και συνεχίζει: «Αναμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, δεν μας εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version