Πολιτική

Ελένη Ζαρούλια: Η σύζυγος Μιχαλολιάκου διορίστηκε στην Βουλή!

Τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια, συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ζητώντας από τον πρόεδρο της Βουλής να εξηγήσει την απόφασή του.

«Η σημερινή απόφαση του κ. Τασούλα για τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια στην ελληνική Βουλή σε θέση μετακλητού υπαλλήλου προξενεί έκπληξη σε κάθε δημοκρατικό πολίτη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνοντας ότι «η ελληνική κοινωνία αναμένει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου τη δικαστική απόφαση που θα οδηγήσει στο οριστικό τέλος τη νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

«Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί απεγνωσμένα να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους. Παραμένει, όμως, ως ερώτημα ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να προχωρήσει τώρα σε αυτή την ενέργεια», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο – Το μήνυμα του Μητροπολίτη Σύρου
«Εσείς στις πλάτες σας φέρετε τις ευθύνες του έθνους ολοκλήρου. Και χρειάζεστε την προσευχή για αυτή την δύναμη της Παναγίας μας», το μήνυμα του Μητροπολίτη Δωρόθεου στον πρωθυπουργόι
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο 6