Πέμπτη, 3 Οκτ.
19oC Αθήνα

Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ – Και ο Καρχιμάκης ζητά αλλαγή ηγεσίας

Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ – Και ο Καρχιμάκης ζητά αλλαγή ηγεσίας

Με ενδιαφέρον αναμένεται απόψε το βράδυ η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καθώς αναμένεται να απαντήσει στην εσωκομματική γκρίνια που τις τελευταίες ώρες αυξάνεται.

Πληροφορίες φέρουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο να απαντά συνολικά στην εσωκομματική γκρίνια που εκδηλώνεται τα τελευταία 24ωρα από διάφορες πλευρές εντός του κόμματος.

Η χθεσινή τοποθέτηση του Θάνου Μωραΐτη προκάλεσε την έντονη απάντηση από την Χαριλάου Τρικούπη, με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ να κάνει λόγο για κάποιους που θέλουν το κόμμα στο άρμα της λαϊκιστικής ανευθυνότητας, ενώ στο περιβάλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου έκαναν λόγο για εξαφανισμένα στελέχη που μετεκλογικά ζητάνε και τα ρέστα.

Στο ίδιο μήκος κύματος η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ σημείωσε σε σχόλιο της στα social media πως “πάντως, ένας βουλευτής στην Ελλάδα με 1,5 εκ ανέργους καλά θα κάνει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βγει η χώρα από την κρίση και να μειωθεί η ανεργία και να κάνει πέρα τους παραγοντισμούς κ τις προσωπικές στρατηγικές”.

Καρχιμάκης: Αν δεν μπορεί ο Βενιζέλος

Παρέμβαση στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ έκανε και ο Μιχάλης Καρχιμάκης της Κίνησης των 75, που μιλώντας στο crush online ζήτησε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο «αν δε μπορεί, να μας το πει».

«Αν δεν μπορεί η υπάρχουσα ηγετική ομάδα να το κάνει, να το πει και να το δηλώσει για να το γνωρίζουμε», τόνισε ο πρώην γενικός γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε «οπωσδήποτε να πάμε σε Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με θέμα αλλαγή πολιτικής πλεύσης με αριστερή κατεύθυνση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρφιά ΠΑΣΟΚ στον Μωραΐτη : “Περίμεναν την εκλογική μας συντριβή”

Π. Γερουλάνος: γιατί φοβάται η Ελιά τον Σοσιαλισμό;

Σκανδαλίδης: να αλλάξουμε αρχηγό αν ο Βενιζέλος δεν μπορεί να δεχθεί άλλη πολιτική

Πασοκολάτρες εναντίον Πασοκομάχων

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε