Πολιτική

Εμμονή Πάγκαλου: Ο Τσίπρας είναι αγράμματος – Εγώ Burberry δεν έχω!

Είναι πλέον προσωπικό. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι το αγαπημένο θέμα του Θεόδωρου Πάγκαλου και σχεδόν κάθε φορά που μιλάει δημόσια μιλάει απαξιωτικά για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη φορά ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την εμφάνισή του στην ΔΕΘ. Ο κ. Πάγκαλος είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας επι της ουσίας κάλεσε τους αναξιοπαθούντες να φορέσουν Burberry και μάλιστα πήγε και ένα βήμα παρακάτω λέγοντας: “εγώ Burberry δεν έχω!”

Επίσης, αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, αγράμματο και κατηγόρησε ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ευθύνεται για τις κινητοποιήσεις στον χώρο της Παιδείας.

“Η απεργία των εκπαιδευτικών είναι απεργία του ΣΥΡΙΖΑ”, είπε και παρομοίασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα καθεστώτα της Αφρικής που βάζουν τα παιδιά να πολεμούν.

Ο κ. Πάγκαλος δεν μπορούσε να σταματήσει να μιλάει απαξιωτικά για τον Αλέξη Τσίπρα. Είπε γυρνώντας πίσω στον χρόνο όταν τον είδε ως μαθητή και Πρόεδρο του 15μελούς: “Όταν τον είδα να βγαίνει και να μιλάει, είπα στον εαυτό μου: Ω Θέε μου, τι δημιούργησε αυτή η κοινωνία!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάγκαλος: Σκέφτομαι να γυρίσω στο ΚΚΕ αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του γραμματέα!

Θ. Πάγκαλος: Ο Τσίπρας δεν ξέρει ότι το επώνυμό του είναι βλάχικο

Πάγκαλος για Τσίπρα: Άτιμο 15μελές, τι διάνοιες παράγεις!

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ