Πολιτική

Έμπαιναν στη Βουλή από το κυλικείο των αστυνομικών

Αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας στο κτίριο της Βουλής μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή!

Πιο αυστηρά από ποτέ τα μέτρα ασφαλείας στη Βουλή μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση Χρυσή Αυγή!

Πιο αναλυτικά, με εντολή φρουράρχου σφραγίστηκε η είσοδος από το υπόγειο, από το χώρο που βρίσκεται το καφενείο και άλλες υπηρεσίες της Βουλής. Σύμφωνα με το Κοινοβούλιο, η συγκεκριμένη είσοδος αποτελούσε “τρύπα” στην ασφάλεια.

Πλέον, η είσοδος στο κτίριο θα γίνεται μόνο από τις επίσημες εισόδους στις οποίες έχουν εγκαταστεθεί μαγνητικές πύλες και ελέγχονται όλοι ανεξαιρέτως δηλαδή και οι βουλευτές, με σκοπό να μη μπαίνουν στη Βουλή όπλα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το μέτρο ασφαλείας με τη μαγνητική πύλη εφαρμόστηκε πρώτη φορά αμέσως μετά με το επεισόδιο με το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αντώνη Γρέγο, που το όπλο του είχει εκπυρσοκροτήσει  στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυστηροί έλεγχοι στη Βουλή μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Απάντηση Κασιδιάρη σε Ψυχάρη για τους “δολοφόνους” μέσω twitter

Επεισόδιο στην Βουλή: Δεν ανέχομαι να είμαι στην ίδια αίθουσα με δολοφόνους!

Το πρώτο επισκεπτήριο στον Μιχαλολιάκο: Πολύ φαγητό και κουβέρτες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Δύσκολη η επούλωση των τραυμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τον «τυφώνα» Κασσελάκη - Υπό τον φόβο των πρόωρων εκλογών το κόμμα
Καμία εντυπωσιακή εξέλιξη στο θέμα των συνεργασιών ή των προσχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι διορθωτικές κινήσεις του κόμματος για να βελτιώσει την δημοσκοπική εικόνα του
Σωκράτης Φάμελλος 2