Πολιτική

Ένα βράδυ στο Μαξίμου – The photostory

Οι κόκκινες γόβες της Αννέτας Καβαδία, το μπλε κοστούμι της Θεοδώρας Τζάκρη, τα τραγούδια της Έλενας Κουντουρά και η... δεξιότητα του Κώστα Ζουράρι στο πιάνο. Επεράσανε όμορφα το βράδυ στο Μαξίμου.

Εν αναμονή των φωτογραφιών μέσα από το… πάρτι στο Μέγαρο Μαξίμου, γιατί σε πάρτι εξελίχθηκε η πρόσκληση για ποτό που έλαβαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, το μόνο που υπάρχει για την είναι το… κόκκινο χαλί.

Όχι, όχι, δεν στρώθηκε κόκκινο χαλί για τους βουλευτές που έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου. Αλλά μερικές εμφανίσεις ήταν σαν να… προορίζονταν για εκεί (για το κόκκινο χαλί ντε…). Άλλες πάλι όχι. Πολλές κυρίες επέλεξαν επίσημο ένδυμα, άλλες πάλι όχι.

Οι κύριοι εμφανίστηκαν με κοστούμι. Οι περισσότεροι δηλαδή. Ιδού λοιπόν το photostory μιας συνάντησης που θα… μείνει στην ιστορία. Ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που πρωθυπουργός καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Άντε, και στα δικά μας!

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1