Πολιτική

Ένταση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Φραστική επίθεση σε Γεροβασίλη και Θεοχαρόπουλο

Σε τεταμένο κλίμα διεξήχθη η έκτακτη συνεδρίαση η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, με παρευρισκόμενους, εκτός του κτιρίου, να προπηλακίζουν την Όλγα Γεροβασίλη και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Ομάδα ανθρώπων είχε συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, και αποδοκίμασε στελέχη του κόμματος όπως την Όλγα Γεροβασίλη και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο. 

Η έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (12.09.2024), ελάχιστα 24ωρα μετά την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη.

Η ένταση, επικράτησε κατά την προσέλευση των στελεχών του κόμματος στα γραφεία.
 
Η

«Μάθατε τις καρεκλίτσες, συγχαρητήρια, ντροπή σας, νούμερα» φώναζε μια ομάδα ανθρώπων έξω από τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει περιοδείες στην περιφέρεια – Στο επίκεντρο η καθημερινότητα των πολιτών
Ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη ειναι να «ξανασυστηθεί» με τους πολίτες και να επικοινωνήσει το έργο και τις πρωτοβουλίες για τη στήριξη του εισοδήματος και την ελάφρυνση των βαρών των πολιτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης