Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Εντατικές προετοιμασίες για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Εντατικές προετοιμασίες για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της επετειακής εκδήλωσης για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας στο ιστορικό Athos Palace, στο χώρο όπου διεξήχθη το πρώτο συνέδριο του κόμματος και διατυπώθηκαν από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή οι ιδεολογικές της αρχές.

Μέχρι αργά σήμερα το απόγευμα, θα είναι έτοιμη η αίθουσα που θα υποδεχθεί την ανοιχτή συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, για πρώτη φορά, μαζί με την κεντρική επιτροπή της ΟΝΝΕΔ.

Στην εκδήλωση του Σαββάτου εκατοντάδες στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζονται να δώσουν το δυναμικό παρών. Μαζική θα είναι η συμμετοχή στελεχών του κόμματος από την Βορεια Ελλάδα, ενώ το ενδιαφέρον συμμετοχής στελέχων από την Αθήνα χαρακτηρίζεται απρόσμενα εντυπωσιακό με δεδομένη και την εκδήλωση του επόμενου Σαββάτου στην Αθήνα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης καμπάνιας της Νέας Δημοκρατίας, έτοιμη είναι στην είσοδο τους Athos Palace η έκθεση φωτογραφίας(επισυναπτόμενη φωτογραφία) με ανέκδοτες στιγμές από την ιστορία του κόμματος καθώς και το επετειακό λεύκωμα που θα μοιραστεί a;yrio στους συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανώτατα κομματικά στελέχη φαίνεται ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κερδίζει το στοίχημα της συλλογικότητας και της πανστρατιάς, κάτι το οποίο άλλωστε συμβολίζεται έντονα και από τη συμμετοχή σημαντικών ιστορικών στελεχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και Μητσοτάκης και Καραμανλής στα 40 χρόνια της ΝΔ

Ο Κ. Μητσοτάκης για τον Ε. Βενιζέλο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε