Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Επανακατατέθηκε η τροπολογία για τις οφειλές των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών (ΑΑΕ)

Επανακατατέθηκε η τροπολογία για τις οφειλές των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών (ΑΑΕ)
photo intime

Επιμένει η «ομάδα» των Θεσσαλονικέων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην τροπολογία για την «τακτοποίηση των οφειλών Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών» και την κατάθεσαν και πάλι, αυτή την φορά στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης που θα εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση την Τετάρτη.

Η βουλευτική αυτή τροπολογία που υπογράφεται από τους βουλευτές Γιάννη Αμανατίδη, Τάσο Κουράκη, Δημήτρη Μάρδα, Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, Νότη Παρασκευόπουλο, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη αλλά και τον επικεφαλής του ΚΤΕ Γιώργο Πάντζα, είχε κατατεθεί στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίσθηκε πριν δύο ημέρες.

Υπέρ της τροπολογίας είχε ταχθεί από το βήμα της Ολομέλειας ο υφυπουργός Αθλητισμός Γιώργος Βασιλειάδης και όλα έδειχναν ότι θα περνούσε. Λίγη ώρα όμως, πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης ζήτησε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να την αποσύρουν, γιατί όπως είπε ρυθμίζει ένα οικονομικό θέμα και καλό είναι να υπάρξει έκθεση του ΓΛΚ για το ύψος της επιβάρυνσης που θα επιφέρει στο δημόσιο.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι επανακατέθεσαν σήμερα την τροπολογία αυτή, που όμως ως βουλευτική, δεν δίναται να φέρει έκθεση δαπάνης. Ενδιαφέρον λοιπόν, θα έχει να δούμε ποια θα είναι η τύχη της αυτή την φορά αλλά και το σκεπτικό που θα αναπτύξει ο καθ ύλην αρμόδιος υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης που είναι στην αρμοδιότητά του να δηλώσει εάν την κάνει ή όχι αποδεκτή.

Αυτή είναι η τροπολογία των 7 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/03/tropologia-AAE.pdf” title=”tropologia AAE”]

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις