Site icon NewsIT

Επιμένει η Ζωή Κωνσταντοπούλου πως δεν θα παραιτηθεί – Στάση αναμονής από το Μαξίμου

13.07.2015 | 23:05
Επιμένει η Ζωή Κωνσταντοπούλου πως δεν θα παραιτηθεί – Στάση αναμονής από το Μαξίμου

Μεγάλο "αγκάθι"εξακολουθεί και αποτελεί για την κυβέρνηση η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία απαντά μέσω κύκλων σε όσα ακούγονται και ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από το αξίωμά της.

Το σενάριο που ήθελε πως ενδεχομένως και τη Δευτέρα θα υπάρξει πρόταση μομφής κατά της Προέδρου της Βουλής από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε ποτέ και το Μαξίμου φαίνεται πως πιθανότατα θα περιμένει και την αυριανή ημέρα που είναι κρίσιμη για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην Κοινοβουλευτική θα πάρει μία πρώτη γεύση των προθέσεων της Ζωής Κωνσταντοπούλου και αναλόγως θα πράξει.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής και σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαμηνύει πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί, παρά το γεγονός πως νωρίτερα υπήρξε έντονη φημολογία πως θα παραιτηθεί.

Άγνωστο ακόμα περιμένει εάν τελικά υπήρξε το απόγευμα της Δευτέρας τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως είχε γίνει και το Σάββατο.

Πάντως, δεν αποκλείεται η κα Κωνσταντοπούλου να μην προεδρεύσει στην επίμαχη συνεδρίαση, όπως έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα όταν έπρεπε να δοθεί από τη Βουλή η εξουσιοδότηση διαπραγμάτευσης. Τότε είχε κάτσει στα έδρανα της Βουλής ως βουλευτής και είχε προεδρεύσει ο κ.Μητρόπουλος. Βέβαιο πάντως πρέπει να θεωρείται πως δεν πρόκειται να υπερψηφίσει τα νέα μέτρα της συμφωνίας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version