Πολιτική

Επιμένει ο Καμμένος – Δεν έχει την εμπιστοσύνη μας ο Μουζάλας

“Ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας, τέλος”. Με τη φράση αυτή ο Πάνος Καμμένος επανέφερε το θέμα στην επικαιρότητα, χωρίς όμως να διευκρινίζει τι θα κάνει εάν ο κ. Μουζάλας δεν παραιτηθεί.

Ο κ. Καμμένος επέμεινε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, επιχείρησε ξανά να ισορροπήσει μεταξύ συμμετοχής στην κυβέρνηση και καταγγελίας των δηλώσεων Μουζάλα.
Ο υπουργός που αναφέρθηκε στα Σκόπια με τον όρο Μακεδονία αποτελεί πλέον κόκκινο πανί για τους ΑΝΕΛ οι οποίοι λένε ότι δεν έχει πλέον την εμπιστοσύνη τους, μάλιστα ο κ. Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά πως ακόμη και αν η ΝΔ κάνει πρόταση μομφής εμείς θα ψηφίσουμε κατά του Γιάννη Μουζάλα.
Η εμπιστοσύνη στον κ. Μουζάλα δεν έχει όμως να κάνει με την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση επιμένουν όμως την ίδια ώρα οι ΑΝΕΛ.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα