Site icon NewsIT

Επιμένει ο Κουβέλης να θέσει υποψηφιότητα – Υποψήφιος και ο Δημήτρης Λουκάς

04.10.2014 | 15:01
Επιμένει ο Κουβέλης να θέσει υποψηφιότητα – Υποψήφιος και ο Δημήτρης Λουκάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ με το Φώτη Κουβέλη να επιμένει στην υποψηφιότητά του παρά τις αντιρρήσεις των βουλευτών του κόμματος οι οποίοι του ζήτησαν να μην θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία.

Το μήνυμα οτι ο Φώτης Κουβέλης θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος στέλνουν συνεργάτες του, παρά τις αντιρρήσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας που του ζήτησε να μην θέσει υποψηφιότητα.

Οι βουλευτές του κόμματος έθεσαν χθες το βράδυ αίτημα στον Φώτη Κουβέλη να μη θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ.

Σε παρακείμενη αίθουσα του «ΣΙΝΕ Κεραμεικός», όπου πραγματοποιείται το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ οι βουλευτές συνεδρίασαν ατύπως και συμφώνησαν να θέσουν το αίτημά τους στον κ. Κουβέλη, τον οποίο ενημέρωσαν λίγο αργότερα.

Ο κ. Κουβέλης δεν απάντησε, ωστόσο, το πρωί στενοί του συνεργάτες τόνιζαν ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ σε κάθε περίπτωση.

Μιλώντας σήμερα εκτάκτως στο συνέδριο ο κ. Κουβέλης είπε “το συνέδριό μας πρέπει να πορευτεί, και να πάρουμε αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες χωρίς εντάσεις. Χθες το βράδυ, εκλήθη από τα μέλη της ΚΟ, μου είπαν την άποψή τους, η συνάντηση κράτησε ελάχιστα, ότι θα διευκόλυνε και θα εξυπηρετούσε. Δεν κράτησε περισσότερο από 10 λεπτά και επιφυλάχθηκα να τους απαντήσω σήμερα το πρωί. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερα. Ας σταματήσουμε εδώ και ας πορευθούμε για τις αποφάσεις μας”.

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε επισήμως ο Δημήτρης Λουκάς που πρόσκειται στο “Αριστερό Δίκτυο”.

Νωρίτερα, στην πρωινή εκπομπή του Mega o γραμματέας της ΚΟ Δημήτρης Αναγνωστάκης είπε ότι είναι αναμφισβήτητο γεγονός “ότι χρειαζόμαστε αλλαγή στρατηγικής και προσώπων”.

Ο κ. Αναγνωστάκης με παρέμβασή του στο συνέδριο είπε πως ό,τι συνέβη χθες μεταξύ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δεν ήταν μια πραξικοπηματική ή υπονομευτική κίνηση, αλλά μία κίνηση που θεώρησαν ότι μπορούσε να συμβάλει ενώ πρόσθεσε πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα σεβαστεί τις αποφάσεις του συνεδρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε
Ραγδαίες εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ – Η ΚΟ “καθαιρεί” τον Κουβέλη!

Πανούσης σε Κουβέλη: Ο ηγέτης δεν παραιτείται και ξεπαραιτείται

Οι στροφές της ΔΗΜΑΡ που πετούσαν εκτός οχήματος τους ψηφοφόρους

ΣΥΡΙΖΑ προς ΔΗΜΑΡ: Χωράτε εσείς και όχι ο Βενιζέλος σε μια αριστερή κυβέρνηση

Κουβέλης: Δεν συναινώ στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version