Πολιτική

Επισκέφθηκε τον Κώστα Καραμανλή ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ραντεβού με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, είχε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Το "εξαιρετικό κλίμα" και οι κόντρες των τελευταίων εβδομάδων.

Τον Κώστα Καραμανλή επισκέφθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 30.03.2018. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του Άδωνι Γεωργιάδη, προκύπτει πως η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού, απλώς επιβεβαιώνεται η συνάντηση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης που βρίσκεται στο… στόχαστρο των καραμανλικών

Εδώ να σημειωθεί πως ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται… σταθερά στο στόχαστρο πολλών “καραμανλικών” στελεχών. Κι αυτό εξαιτίας παλαιότερων επιθέσεων που είχε εξαπολύσει κατά του κ. Καραμανλή ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, αλλά και λόγω της γενικότερης πολιτικής του.

Ένα ακόμη κομμάτι του παζλ, όμως, που έχει την σημασία του, είναι και η ανοιχτή κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Ευάγγελο Αντώναρο. Ο τελευταίος ζήτησε ανοιχτά την παραίτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ και μάλιστα με “βαριές” κουβέντες. Κάτι που τελικά έφερε και την διαγραφή του από την “γαλάζια” παράταξη.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις -πολυετείς- σχέσεις μεταξύ Αντώναρου – Καραμανλή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως στην σημερινή συνάντηση τέθηκε και αυτό το ζήτημα.

Άδωνις Γεωργιάδης

Η συζήτηση διήρκεσε περίπου τρία τέταρτα της ώρας και ήταν εφ όλης της ύλης.

Όπως προαναφέραμε, από την πλευρά του αντιπροέδρου της ΝΔ μεταδίδουν ότι έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων. Ακόμη πως ο Άδωνις Γεωργιάδης βλέπει τακτικά τον κ. Καραμανλή, μια φορά το δίμηνο- τρίμηνο. Από την Παναγή Κυριακού δεν δίδεται κάποια περαιτέρω πληροφορία, πέραν της επιβεβαίωσης του ραντεβού.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη για τα Τέμπη - Τα επόμενα βήματα
Τα κόμματα, αφού  μελετήσουν τα περιγραφόμενα  μπορούν να καταθέσουν στην Ολομέλεια αίτηση με 30 τουλάχιστον  υπογραφές βουλευτών για την σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής
Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη 3
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 3