Site icon NewsIT

Επίσκεψη Κουρουμπλή, Ξυδάκη και Θεοδωράκη στην πρεσβεία του Βελγίου (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

23.03.2016 | 16:09
Επίσκεψη Κουρουμπλή, Ξυδάκη και Θεοδωράκη στην πρεσβεία του Βελγίου (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρεσβεία του Βελγίου επισκέφθηκαν σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, και ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, για να υπογράψουν στο βιβλίο συλλυπητήριων, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες.

“Καταδικάζουμε ενέργειες που ματώνουν τις ψυχές των ανθρώπων. Πιστεύουμε όμως ότι η Ευρώπη δεν θα υποκύψει στην λογική του φόβου… Η δημοκρατία στην Ευρώπη είναι ικανή να αντιμετωπίσει και να αναχαιτίσει όλα αυτά τα φαινόμενα…”, δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής.

 “Είπα και στον φίλο πρέσβη ότι ο πόνος μπορεί να είναι μεγάλος αλλά πρέπει να βρούμε τη δύναμη να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας στην Ευρώπη και να προσπαθήσουμε να τιμωρήσουμε τους μακελάρηδες. Η Ευρώπη έχει χάσει έδαφος, έχει χάσει χρόνο και τώρα θα πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να συνεργαστούμε και σε πολιτικό επίπεδο και σε αστυνομικό επίπεδο ώστε να παρέχουμε μία ασφάλεια στους λαούς μας. Η μάχη δεν είναι με τους μουσουλμάνους όπως κάποιοι κακώς το ορίζουν. Η μάχη είναι με κάποιους ημιπαράφρονες που νομίζουν ότι με τον τρόμο θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τις ευρωπαϊκές μας αρχές. Αυτό δεν θα συμβεί”, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Τέλος, ο κ. Ξυδάκης τόνισε: “Το Βέλγιο έχει την αμέριστη συμπαράσταση του ελληνικού λαού και τα συλλυπητήρια σε όσους έχασαν δικούς τους ανθρώπους”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version